Familie Camping Het Möasland

Familie Camping Het Möasland is een Kampeerterrein gelegen aan Veldsestraat 66 in Balgoij.

Meer informatie over Familie Camping Het Möasland in Balgoij

Welkom bij Minicamping 't Moasland, een luxe camping op de grens van Gelderland en Brabant. Hier voelen onze gasten zich thuis en kunnen ze genieten van een rustige omgeving. De camping biedt ruime kampeerplaatsen met stroom, eigen kraan, waterafvoer en gratis wifi. Daarnaast zijn er luxe sanitaire voorzieningen, een stortplaats voor het chemisch toilet, kleindieren en een speelweide. Huisdieren zijn ook welkom in overleg. In de omgeving is er genoeg te beleven, zoals een gezellig restaurant en supermarkt op loopafstand, een groot recreatie- en natuurbad en een jachthaven. Het dorp Wijchen, met een grote winkelkern en overdekt zwemparadijs, ligt op 3 km afstand en de stad Nijmegen is binnen 10 km te bereiken. Let wel op dat er op zondag geen aankomst mogelijk is en dat campers langer dan 5 meter niet geplaatst kunnen worden. Pinnen is ook niet mogelijk. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Wil je weten wat Familie Camping Het Möasland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Familie Camping Het Möasland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Familie Camping Het Möasland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Familie Camping Het Möasland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Familie Camping Het Möasland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Familie Camping Het Möasland

Bezoekers bekeken ook