EviDent Mondzorg Wijchen

EviDent Mondzorg Wijchen is een Tandarts gelegen aan Kasteellaan 28B in Wijchen.

Meer informatie over EviDent Mondzorg Wijchen in Wijchen

EviDent Mondzorg is een tandartspraktijk gelegen in het centrum van Wijchen. Ze bieden alle aspecten van reguliere tandheelkunde en mondzorg aan. Voor specialistische zorg zoals chirurgie en implantologie wordt verwezen naar de locatie in Nijmegen. De praktijk in Wijchen is ook op donderdagavond en zaterdag geopend voor behandelingen. Daarnaast brengt de stichting De Mond Niet Vergeten! de mondverzorging van kwetsbare ouderen onder de aandacht. Ze vragen aandacht voor de mondverzorging van kinderen en benadrukken het belang van tandenpoetsen en regelmatige tandartsbezoeken. De praktijk volgt alle adviezen van het RIVM en neemt aanvullende maatregelen voor infectiepreventie. Ze bieden behandelingen voor angstpatiënten en zijn gespecialiseerd in implantologie, kronen en bruggen, en frames en protheses. Het team van tandartsen en mondhygiënisten staat klaar om patiënten te behandelen en er kunnen afspraken worden gemaakt via telefoonnummer 024 360 33 35.

Wil je weten wat EviDent Mondzorg Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EviDent Mondzorg Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EviDent Mondzorg Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EviDent Mondzorg Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar EviDent Mondzorg Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EviDent Mondzorg Wijchen

Bezoekers bekeken ook