elk Bouwbedrijf B.V.

elk Bouwbedrijf B.V. is een Aannemer gelegen aan Nieuweweg 78 in Wijchen.

Meer informatie over elk Bouwbedrijf B.V. in Wijchen

De website elk.nl maakt gebruik van cookies om de gebruikers beter van dienst te kunnen zijn. Door akkoord te gaan met het plaatsen van deze cookies, kan er zonder gedoe gewerkt worden. Elk® is een bedrijf dat circulaire petflessen gebruikt om badkamers van de toekomst te bouwen. Ze bieden succesvolle projecten aan zonder gedoe en met transparante communicatie. Budget is zeker en de maker denkt mee. Het bedrijf bestaat uit sociaal betrokken en toonaangevende onderhoudsspecialisten. Ze hebben 500 eigen vaklieden in dienst die beschikken over het elk® DNA, wat betekent dat ze verantwoordelijk zijn, hart hebben voor hun werk en respect hebben voor klanten. Ook de co-makers die elk® selecteert, sluiten aan bij deze normen en waarden. Elk® werkt volgens een 5 stappenplan om oplossingen te bieden aan opdrachtgevers. Hun ambitie is om kansen te creëren met blijvende positieve impact en hun kernwaarden zijn wonen, leren, zorgen en werken. TransforMEER is hun meest efficiënte en vriendelijke manier om extra woonruimte te creëren in een bestaande wijk, waarbij ze ook bijdragen aan duurzaamheid, betaalbaarheid en leefbaarheid. Het bedrijf heeft recentelijk Bouwbedrijf Renshof overgenomen en verwelkomt Johan Bombach als nieuwe Algemeen Directeur. Ze werken zonder gedoe voor hun partners en zijn bereikbaar via contact, bezoek en updates.

Wil je weten wat elk Bouwbedrijf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van elk Bouwbedrijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij elk Bouwbedrijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je elk Bouwbedrijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar elk Bouwbedrijf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. elk Bouwbedrijf B.V.

Bezoekers bekeken ook