Eetcafé Vrienden

Eetcafé Vrienden is een Restaurant gelegen aan Woeziksestraat 100 in Wijchen.

Meer informatie over Eetcafé Vrienden in Wijchen

Eetcafé Vrienden in Wijchen is een gezellig restaurant met een gevarieerde menukaart en een uitgebreide drankenkaart. Ze zijn dagelijks geopend voor lunch en diner en bieden heerlijke voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten. Daarnaast is het ook mogelijk om de hoofdgerechten af te halen. Het restaurant maakt deel uit van Party- en Congrescentrum Verploegen, waar ook feesten en events worden georganiseerd. Bij Eetcafé Vrienden is het ook mogelijk om kosteloos te flexwerken, met gratis wifi en horecaservice. Het restaurant is gelegen in het dorp Woezik in de gemeente Wijchen, vlakbij het knooppunt met de A50 en A73. Parkeren is gratis en er is ook openbaar vervoer op loopafstand. Volg de Facebook-pagina voor leuke acties en evenementen.

Wil je weten wat Eetcafé Vrienden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Vrienden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Vrienden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Vrienden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Eetcafé Vrienden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Vrienden

Bezoekers bekeken ook