Durlinger Schoenen

Durlinger Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Touwslagersbaan 24 in Wijchen.

Meer informatie over Durlinger Schoenen in Wijchen

Durlinger Schoenen is een familiebedrijf dat al sinds 1881 schoenen verkoopt en mensen blij maakt. Ze bieden een breed assortiment aan modieuze en comfortabele schoenen voor het hele gezin, zowel in hun 44 fysieke winkels als online. In de winkels en online zijn meer dan 60 bekende merken te vinden, evenals exclusieve modellen van de merken Ikke & DSTRCT. Als member van Durlinger Schoenen spaar je automatisch voor korting bij elke aankoop en ontvang je ook nog eens extra voordelen, zoals een voucher bij het bereiken van €10,- aan spaargeld, korting bij het begin van het seizoen en uitnodigingen voor speciale evenementen. Het bestellen van schoenen online zorgt voor een geluksmomentje, met snelle levering en gratis retourneren. Durlinger Schoenen hecht veel waarde aan kwaliteit en biedt daarom tot wel 12 maanden garantie. Het bedrijf is in de afgelopen 140 jaar gegroeid en heeft nu ongeveer 250 medewerkers.

Wil je weten wat Durlinger Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Durlinger Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Durlinger Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Durlinger Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Durlinger Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Durlinger Schoenen

Bezoekers bekeken ook