Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen

Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen is een Kapper gelegen aan Holenbergseweg 16 in Wijchen.

Meer informatie over Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen in Wijchen

Duo 4 You Hairstyling is een kapsalon in Wijchen die in september 2011 is geopend door twee vriendinnen met een passie voor het kappersvak. Na 9 jaar in een sportschool gewerkt te hebben, besloot Esther dat het tijd was voor een grotere salon. Het team is inmiddels gegroeid en ze zijn verhuisd naar een nieuwe locatie op de Holenbergseweg 16. Het team is gespecialiseerd in zowel klassieke kapsels als de nieuwste haarmode en trends. Ze zorgen ervoor dat ze regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd up-to-date zijn. Het team bestaat uit Serenda Groenen, Shauna Hauptmann, Lindsey Giesbers en Esther van Haren, die tijdelijk geen nieuwe klanten aanneemt. Ook Roos Habets werkt op zaterdag in de salon. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder een nieuwe kniptechniek voor krullend haar genaamd 'Global curl'. Ze hebben ook een proud portfolio met onder andere highlights, heren knippen en creatieve kleuringen. Er zijn positieve reviews van klanten die tevreden zijn met de service en resultaten van de salon. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Duo 4 you hairstyling - Kapsalon Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duo 4 you hairstyling – Kapsalon Wijchen

Bezoekers bekeken ook