Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste

Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste is een Schoonheidssalon gelegen aan Fazantstraat 16 in Wijchen.

Meer informatie over Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste in Wijchen

Dorien Groenewald is een schoonheidsspecialiste die in 2002 haar eigen salon aan huis heeft geopend. Ze realiseert zich dat ze een unieke plek inneemt tussen de grotere salons en instituten, omdat haar salon kleinschalig is en persoonlijk contact belangrijk vindt. Haar salon staat bekend om persoonlijke aandacht, kwaliteit tegen een betaalbare prijs en deskundig advies. De behandelingen worden op afspraak gemaakt, zodat er voldoende ruimte en rust is. Dorien werkt met cosmetica-producten die vrij zijn van minerale oliën, parabenen en dierproeven. Als je nog vragen hebt, kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen. Tijdens een behandeling kan het zijn dat Dorien niet direct kan antwoorden, maar je kunt dan een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat en ze zal zo snel mogelijk terugbellen.

Wil je weten wat Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorien Groenewald Schoonheidsspecialiste

Bezoekers bekeken ook