Dokterspraktijk Het Laantje

Dokterspraktijk Het Laantje is een Huisarts gelegen aan Buizerdstraat 103 in Wijchen.

Meer informatie over Dokterspraktijk Het Laantje in Wijchen

Dokterspraktijk Het Laantje in Wijchen biedt de beste zorg aan patiënten. De openingstijden zijn op werkdagen van 08:00 tot 12:30 in de ochtend en van 13:30 tot 17:00 in de middag. Tussen 12:30 en 13:30 is er alleen spoed beschikbaar. Het spreekuur vindt alleen plaats op afspraak en voor spoedgevallen kunt u bellen naar het telefoonnummer 024 - 6415252, optie 1. In geval van spoed in de avond, nacht en weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost in Nijmegen via het nummer 0900-8880. Het team van dokterspraktijk Het Laantje bestaat uit huisartsen Kyra Siebenga-van Hal en Roel van Dongen. Voor meer informatie over het volledige team kunt u op de website van Het Laantje kijken.

Wil je weten wat Dokterspraktijk Het Laantje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dokterspraktijk Het Laantje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dokterspraktijk Het Laantje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dokterspraktijk Het Laantje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Dokterspraktijk Het Laantje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dokterspraktijk Het Laantje

Bezoekers bekeken ook