Dokterscentrum Wijchen

Dokterscentrum Wijchen is een Huisarts gelegen aan Buizerdstraat 251 in Wijchen.

Meer informatie over Dokterscentrum Wijchen in Wijchen

Het Dokterscentrum in Wijchen is een huisartsenpraktijk waar persoonsgerichte en continue zorg wordt geleverd. Ze beperken zich niet alleen tot het behandelen van klachten, maar vinden de functie en rol van de klacht bij de patiënt belangrijk. Ze willen de patiënt als geheel zien, behandelen en begeleiden. Verder worden er in de tekst verschillende namen genoemd, waarschijnlijk van huisartsen en medewerkers van het Dokterscentrum. Er wordt ook gesproken over een griepvaccinatie in 2023, uitwisseling van informatie, de huisartsenpost en belangrijk nieuws. Daarnaast wordt vermeld dat er een spreekuur is, herhaalrecepten kunnen worden aangevraagd en er spoedgevallen kunnen worden behandeld. Ook wordt er fysiotherapie aangeboden in de praktijk en wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Dokterscentrum Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dokterscentrum Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dokterscentrum Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dokterscentrum Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Dokterscentrum Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dokterscentrum Wijchen

Bezoekers bekeken ook