DigitalFixIt repairshop

DigitalFixIt repairshop is een Computerreparatie gelegen aan Hoogmeer 1416 in Wijchen.

Meer informatie over DigitalFixIt repairshop in Wijchen

Heeft u problemen met uw iMac maar weet u niet wat het kan zijn? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Hoewel de pagina nog in onderhoud is, kunt u nog steeds bij ons terecht voor uw specifieke reparatie. Ook voor een onderhoudsbeurt aan uw Nintendo Switch bent u bij ons aan het juiste adres. Als u merkt dat de ventilator lawaai maakt en de Switch snel warm wordt, kunnen wij dit probleem voor u oplossen. Hetzelfde geldt als uw Joycons niet goed werken en gamen daardoor onmogelijk is. Voor laptops bieden wij ook onderhoudsbeurten aan. Als uw laptop traag is, snel warm wordt of de ventilator veel lawaai maakt, kunnen wij dit voor u verhelpen. Studenten krijgen zelfs korting op de onderhoudsbeurt. Ten slotte bieden wij ook onderhoudsbeurten voor de PS5 aan. Door de warmte kan de console zichzelf uitschakelen, dus een onderhoudsbeurt kan de levensduur van uw PS5 verlengen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat DigitalFixIt repairshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DigitalFixIt repairshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DigitalFixIt repairshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DigitalFixIt repairshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar DigitalFixIt repairshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DigitalFixIt repairshop

Bezoekers bekeken ook