Difference

Difference is een Steakhouse gelegen aan Kasteellaan 3 in Wijchen.

Meer informatie over Difference in Wijchen

Bij Fresh Food Local Steakhouse Difference serveren ze heerlijk vers en met aandacht bereid eten. In hun restaurant kunnen gasten kiezen uit rund, varken, kip en vis, waarbij ze gespecialiseerd zijn in steaks en burgers van het Black Angus rund. Ze proberen zoveel mogelijk steaks en ingrediënten uit de regio te selecteren. Het restaurant is gelegen in het centrum van de gemeente Wijchen en is goed bereikbaar met parkeerplaatsen op loopafstand. De openingstijden zijn niet vermeld, maar het adres van het restaurant is Kasteellaan 36603DA Wijchen in Nederland. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via 024 645 0612 of info@restaurant-difference.nl.

Wil je weten wat Difference verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Difference of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Difference? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Difference het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Difference reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Difference

Bezoekers bekeken ook