De Tyd

De Tyd is een Restaurant gelegen aan Markt 10 in Wijchen.

Meer informatie over De Tyd in Wijchen

Bij De Tyd willen ze je meenemen op een culinaire reis door de afgelopen 2 jaar van hun menukaart. Ze bieden een uniek shared dining diner aan voor een vaste prijs van 37,50 euro, waarbij je 4 gerechten per persoon kunt kiezen en delen met je eigen gezelschap. Daarnaast is het ook mogelijk om gerechten los te bestellen voor 11,50 euro per gerecht en nagerechten voor 9 euro per gerecht. Het menu bevat onder andere gerechten zoals crispy chicken, steak tartaar, mini sliders en pekingeend. Het restaurant is geopend sinds 8 november 2021 en bevindt zich in het hart van Wijchen. Ze staan bekend om hun verrassende menukaart met klassieke gerechten en hebben ook een uitgebreide wijnkaart met wijnen die met liefde en respect voor de natuur gemaakt zijn. Daarnaast kun je bij hen ook genieten van heerlijke cocktails. Kom naar De Tyd om te genieten van goed eten, drinken en gezelschap.

Wil je weten wat De Tyd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tyd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tyd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tyd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Tyd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tyd

Bezoekers bekeken ook