De Terp Bed & Breakfast

De Terp Bed & Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Flerdeweg 14 in Hernen.

Meer informatie over De Terp Bed & Breakfast in Hernen

B&B De Terp in Hernen is een unieke accommodatie voor kleine tot middelgrote groepen op basis van bed & breakfast. Op hun website proberen ze een compleet beeld te geven van wat ze te bieden hebben. Als je interesse hebt, kun je altijd een afspraak maken voor een persoonlijk bezoek aan hun locatie. Ze hebben ook een fotopresentatie van het interieur en de omgeving van De Terp beschikbaar gesteld. Daarnaast zijn ze ook te vinden op booking.com. De contactgegevens van De Terp zijn: Flerdeweg 14, 6616 BG Hernen, telefoonnummer: 0487 – 53 20 82, mobiel: 06 – 5497 0438. Op dit moment is De Terp gesloten, maar ze verwelkomen gasten graag weer in het voorjaar van 2024.

Wil je weten wat De Terp Bed & Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Terp Bed & Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Terp Bed & Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Terp Bed & Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Terp Bed & Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Terp Bed & Breakfast

Bezoekers bekeken ook