De Meerval Wijchen B.V.

De Meerval Wijchen B.V. is een Openbaar zwembad gelegen aan Meerdreef 6 in Wijchen.

Meer informatie over De Meerval Wijchen B.V. in Wijchen

Bij Zwembad De Meerval in Wijchen kun je genieten van recreatief zwemmen en aquasportieve activiteiten. Het zwembad biedt een wedstrijdbad, een recreatiebad met glijbaan, whirlpool en stroomversnelling, en zelfs een sauna en stoomcabine. Je kunt online je kaartje kopen en er zijn verschillende nieuwsberichten, openingstijden, vacatures en zwemlessen waar je je voor kunt inschrijven. Daarnaast is er een webshop waar je producten kunt kopen en kun je foto's, video's en blogs bekijken. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en contact opnemen met het zwembad. Volg hen ook op sociale media en bekijk de Vrienden van Zwembad De Meerval.

Wil je weten wat De Meerval Wijchen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Meerval Wijchen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Meerval Wijchen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Meerval Wijchen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Meerval Wijchen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Meerval Wijchen B.V.

Bezoekers bekeken ook