De Markies, restaurant

De Markies, restaurant is een Restaurant gelegen aan Graafseweg 600 in Wijchen.

Meer informatie over De Markies, restaurant in Wijchen

Bij De Markies kunt u genieten van heerlijk eten in ons restaurant, waar u kunt kiezen uit à la carte-gerechten, seizoenshapjes en verrassingsmenu's. Daarnaast bieden wij ook zalen aan voor verschillende gelegenheden, zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 20 tot 250 personen en we hebben ook een aparte eetkamer voor intieme diners met maximaal 24 personen. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. U kunt ook terecht in onze cafetaria, die verschillende openingstijden heeft. Kom langs bij De Markies en beleef een onvergetelijke ervaring!

Wil je weten wat De Markies, restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Markies, restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Markies, restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Markies, restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Markies, restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Markies, restaurant

Bezoekers bekeken ook