De Lockerfabriek B.V.

De Lockerfabriek B.V. is een Fabrikant gelegen aan Nieuweweg 240 in Wijchen.

Meer informatie over De Lockerfabriek B.V. in Wijchen

De Lockerfabriek produceert lockers die geschikt zijn voor iedere omgeving. De lockers kunnen worden aangepast aan verschillende situaties en kunnen op elke ondergrond worden geplaatst. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik in onderwijsinstellingen en zijn robuust maar subtiel. Alle producten van De Lockerfabriek worden in Nederland geproduceerd, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd en er flexibel en snel gereageerd kan worden. Er is een ruime keuze aan slotoplossingen, variërend van moderne sluitsystemen tot traditionele sleutels. De lockers zijn met zorg ontwikkeld en geschikt voor elke markt, of het nu gaat om onderwijs, kantoor, bedrijfs- of zorginstellingen. De Lockerfabriek heeft showrooms in Wijchen en Emmen en de lockers worden geproduceerd in fabrieken in Emmen en Hoogeveen. Het bedrijf is onderdeel van de Fair Furniture Group en biedt duurzame oplossingen en hoogwaardige producten aan.

Wil je weten wat De Lockerfabriek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lockerfabriek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lockerfabriek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lockerfabriek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Lockerfabriek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lockerfabriek B.V.

Bezoekers bekeken ook