De Kindertuin Wijchen

De Kindertuin Wijchen is een Kinderopvang gelegen aan Zesweg 18 in Wijchen.

Meer informatie over De Kindertuin Wijchen in Wijchen

De Kindertuin Wijchen is een kleinschalige, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. De gastouder, Ineke Peters-Sengers, is hoogopgeleid en biedt een veilige en huiselijke omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte voor spel en activiteiten, zoals poppenkast, knutselen en buiten spelen op de trampoline en klimtoestellen. Daarnaast worden er voorlees- en taalspelletjes gedaan, afgestemd op de leeftijd en taalontwikkeling van het kind. Ineke heeft al 10 jaar ervaring als gastouder en is altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen. In januari 2016 gaat zij starten met het KIKI-programma voor kinderen van 0-4 jaar, om haar kennis en deskundigheid verder te vergroten. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van De Kindertuin Wijchen.

Wil je weten wat De Kindertuin Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kindertuin Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kindertuin Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kindertuin Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Kindertuin Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kindertuin Wijchen

Bezoekers bekeken ook