De Hoofdsalon

De Hoofdsalon is een Kapper gelegen aan Burchtstraat 12 in Wijchen.

Meer informatie over De Hoofdsalon in Wijchen

Onze kapsalon bevindt zich op Burchtstraat 126602 AR Wijchen. We zijn geopend op dinsdagavond, waar we ook heren knippen, maar alleen op afspraak. Als je iets extra's wilt, kun je kiezen voor een Beter Best behandeling, zoals styling, wenkbrauwen, wimpers of make-up. Je kunt een afspraak maken op de manier die jij het prettigst vindt: bel, mail of WhatsApp ons en we zien je snel! Ons team van specialisten zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen er op hun best uitzien. Maak nu een afspraak zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw wenkbrauwen of wimpers het mooist kunnen maken. Verder hebben we ook recente berichten op ons blog, zoals de samenvoeging van Trendteam Complet, Rob Thijssen en Rebellious onder één dak en met een nieuwe naam. Ook kun je korting krijgen op onze Beter Best behandelingen en tips vinden om snel van droog haar af te komen. Verder hebben we artikelen over het krijgen van prachtige lange haren en looks voor de feestdagen, evenals informatie over de haartrend FACE FRAMING en een speciale grooming service voor mannen genaamd TAILOR'S.

Wil je weten wat De Hoofdsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hoofdsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hoofdsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoofdsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Hoofdsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hoofdsalon

Bezoekers bekeken ook