De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat

De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Dorpsstraat 37A in Bergharen.

Meer informatie over De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat in Bergharen

Bij de fysioo in Nijmegen kun je terecht voor verschillende specialisaties op het gebied van bewegingstherapieën. Ze staan voor gezondheid, kwaliteit en vernieuwing en bieden verschillende revalidatieprogramma's aan, zoals hartrevalidatie en neurorevalidatie. De fysioo is een jonge en ondernemende organisatie met praktijken in Nijmegen, Beuningen, Bergharen en Ewijk. Het team bestaat uit gemotiveerde en kundige fysiotherapeuten die in verschillende specialismen werken. Ze denken in mogelijkheden en proberen creatief mee te denken in oplossingen. De fysioo is een organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn en er echt aandacht is voor de persoon en zijn klacht.

Wil je weten wat De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De Fysioo Fysiotherapie Bergharen - Dorpstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fysioo Fysiotherapie Bergharen – Dorpstraat

Bezoekers bekeken ook