De eerste stap

De eerste stap is een Kinderopvangbureau gelegen aan Laantje 11 in Wijchen.

Meer informatie over De eerste stap in Wijchen

Kinderopvang 'de eerste stap' is een professionele organisatie die veel waarde hecht aan het plezier en de ontwikkeling van kinderen. Ze bieden kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het belangrijkste voor hen is dat kinderen zich veilig en geliefd voelen, zodat ze in hun eigen tempo kunnen groeien. Er wordt veel aandacht besteed aan het samen spelen en het ontwikkelen van sociale en persoonlijke vaardigheden. De communicatie met ouders is ook erg belangrijk voor hen, omdat ze begrijpen dat ouders het beste willen voor hun kinderen. Ze houden de kwaliteit van hun dienstverlening goed in de gaten en nodigen ouders uit om langs te komen en zelf te ervaren hoe fijn het daar is. De pedagogische aanpak van 'de eerste stap' is gericht op het bieden van emotionele veiligheid, het ontwikkelen van sociale en persoonlijke competenties, en het overdragen van normen en waarden.

Wil je weten wat De eerste stap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De eerste stap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De eerste stap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De eerste stap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar De eerste stap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De eerste stap

Bezoekers bekeken ook