Corened Computers

Corened Computers is een Computerwinkel gelegen aan Industriepark 4 in Wijchen.

Meer informatie over Corened Computers in Wijchen

Corened is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT-diensten en recycling. Ze zijn erkend als leerbedrijf door SBB en bieden gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bij Corened Recycling kunnen allerlei materialen worden verwerkt en gerecycled. Het bedrijf is ook bereikbaar via verschillende contactmogelijkheden en is actief op social media. De openingstijden van de winkel zijn niet vermeld, maar er is wel een testimonial te vinden op de website. Klanten prijzen de snelle service, redelijke prijs en goede resultaten bij het opschonen van hun pc. Een andere klant is erg tevreden over de diverse computers die Corened voor hen heeft gemaakt. Kortom, Corened is een betrouwbaar ICT-bedrijf dat ook recyclingdiensten aanbiedt.

Wil je weten wat Corened Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corened Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corened Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corened Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Corened Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corened Computers

Bezoekers bekeken ook