Centrum Wijchen

Centrum Wijchen is een Winkelcentrum gelegen aan Markt 1 in Wijchen.

Meer informatie over Centrum Wijchen in Wijchen

Na 20 edities komt er een einde aan de Kloosterfeesten op Alverna. Organisator Paul Jeurissen stopt ermee. Bij 5Kitchens op de Markt kun je voortaan kiezen uit meer dan 5 keukens. Van 16 oktober tot 6 november is in de Kasteeltuin Wijchen de reizende tentoonstelling OPEN over depressiviteit te zien. Document 12 sluit per 29 oktober zijn deuren vanwege verschillende redenen. Wijchen bestaat uit 7 kerkdorpen met elk hun eigen charme en een rijke historie. De omgeving bestaat uit diverse landschappen, zoals open landerijen, bossen en watergebieden. In het centrum van Wijchen staat een sprookjesachtig kasteel en de Markt is gezellig met veel horecagelegenheden en winkels. Er valt genoeg te beleven in Wijchen.

Wil je weten wat Centrum Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Centrum Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum Wijchen

Bezoekers bekeken ook