Castello 5

Castello 5 is een Restaurant gelegen aan Kasteellaan 5 in Wijchen.

Meer informatie over Castello 5 in Wijchen

Castello 5 is meer dan een pizzeria waar je de lekkerste gerechten kunt vinden, voor ieder wat wils. Op onze uitgebreide menukaart vind je onder andere heerlijke pizza's, pasta's, broodjes, friet, snacks, schotels en salades. Onze pizza's worden op traditionele wijze bereid met Italiaanse tomatensaus, kaas en oregano. De pasta's worden geserveerd met Italiaans brood en er is keuze uit Tagliatelle of macaroni. Daarnaast bieden we ook gevulde deeggerechten aan, inclusief Italiaans broodje. Voor de liefhebbers van kip hebben we diverse gerechten, inclusief friet, salade en Italiaans broodje. Daarnaast hebben we ook verschillende schotels met vlees en kip. Onze friet wordt vers gebakken en geserveerd in een puntzak, samen met heerlijke snacks van A-merken. Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu en ook een gezonde kapsalon, ook wel kipsalon genoemd. Onze broodjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en onze dagverse salades worden vers gesneden en bereid. Natuurlijk bieden we ook heerlijke sausjes aan om de smaak nog lekkerder te maken. En tot slot hebben we een ruime selectie aan drankjes voor als je eens iets anders wilt om je dorst te lessen.

Wil je weten wat Castello 5 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Castello 5 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Castello 5? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Castello 5 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Castello 5 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Castello 5

Bezoekers bekeken ook