Camping het Scharrelnest

Camping het Scharrelnest is een Kampeerterrein gelegen aan Oosterweg 263 in Wijchen.

Meer informatie over Camping het Scharrelnest in Wijchen

Camping het Scharrelnest is een kleine gezellige boerderijcamping gelegen in Wijchen, vlakbij Nijmegen. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten. Het is een rustige camping met een vrije ligging, vlakbij een prachtig bos waar je kunt wandelen en fietsen. Voor kinderen is er genoeg te doen, met verschillende dieren om te voeren en verzorgen, evenals talloze activiteiten. Het sanitair op de camping is luxe en er is ook een mogelijkheid om kleding te wassen. De camping is geopend van begin april tot eind oktober en huisdieren zijn welkom. De omgeving van de camping biedt mooie landschappen met dijken, wandel- en fietsroutes en idyllische dorpjes. Er zijn speciale camperplaatsen beschikbaar met alle benodigde voorzieningen en aansluitingen. Daarnaast zijn er luxe sanitaire voorzieningen en een gezellige recreatieruimte waar activiteiten worden georganiseerd. Camping het Scharrelnest is genomineerd voor de ACSI Awards van 2024 en vraagt stemmen om kans te maken op de prijs. Voor vragen of reserveringen kun je contact opnemen via het verstrekte formulier of de contactinformatie.

Wil je weten wat Camping het Scharrelnest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping het Scharrelnest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping het Scharrelnest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping het Scharrelnest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Camping het Scharrelnest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping het Scharrelnest

Bezoekers bekeken ook