Camping De Morgenster

Camping De Morgenster is een Kampeerterrein gelegen aan Galgenberg 3 in Bergharen.

Meer informatie over Camping De Morgenster in Bergharen

Ron Drijvers en Connie Goudriaan zijn trots op hun boerencamping De Morgenster in Bergharen. De camping heeft 21 ruime plaatsen met elektra en gratis WiFi. In de winter is de camping gesloten, maar vanaf mei 2024 bent u weer welkom. Bergharen is een dorp in het rivierengebied, vlakbij Nijmegen. De camping ligt tegen een klein bos aan, waardoor er voldoende beschutting is. Er zijn ook plaatsen afgebakend met hagen. Het toiletgebouw heeft 2 douches, 2 toiletten, een stortplaats voor vuil water en een buitenurinoir. De camping is minder geschikt voor kinderen, er zijn geen speeltoestellen en voetballen is niet toegestaan. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen langs boomgaarden en uiterwaarden, of fietsen langs de dijken van de Maas en de Waal. Er is gratis WiFi beschikbaar, hoewel de ontvangst niet overal op de camping even goed is. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Reserveren is niet nodig voor wandel- en fietskampeerders. De camping is aangesloten bij de SVR en staat vermeld in de gids van kleine campings van de ANWB.

Wil je weten wat Camping De Morgenster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Morgenster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Morgenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Morgenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Camping De Morgenster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Morgenster

Bezoekers bekeken ook