Cafetaria Marktplein

Cafetaria Marktplein is een Cafetaria gelegen aan Touwslagersbaan 2 in Wijchen.

Meer informatie over Cafetaria Marktplein in Wijchen

Cafetaria Marktplein is een cafetaria gelegen aan het Marktplein in het centrum van Wijchen. Ze bieden heerlijke frites, snacks, ijs en luxe hamburgers van vers rundvlees aan. Op mooie zomerdagen kun je genieten van het eten op het terras. Daarnaast hebben ze voordelige familiepakketten voor afhaalmaaltijden. Op hun Facebook-pagina kun je hen volgen voor updates. Ze hebben ook nieuwe menu-items zoals Hotwings, Kipsate, Babibangang en Schnitzel menu's, evenals Frikandel XXL Speciaal, gepaneerde garnalen, kaasstengels en loempidel. De openingstijden variëren tussen de zomer en de winter. Voor afhaalbestellingen kun je bellen naar het nummer 024-6419828. Voor vragen of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar info@cafetariamarktplein.nl.

Wil je weten wat Cafetaria Marktplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Marktplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Marktplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Marktplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Cafetaria Marktplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Marktplein

Bezoekers bekeken ook