Café Anneke

Café Anneke is een Café gelegen aan Kasteellaan 2 in Wijchen.

Meer informatie over Café Anneke in Wijchen

Café Anneke in Wijchen is de ideale plek voor iedereen die houdt van gezelligheid. Het café begon ooit als een bruin café, opgericht door een groep aandeelhouders. Inmiddels is Anneke uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor jong en oud in de regio. Bij Café Anneke kun je genieten van perfect getapte (speciaal)biertjes en heerlijke wijnen. Daarnaast worden er smakelijke borrelhapjes en lunchgerechten geserveerd, met liefde klaargemaakt. De vriendelijke medewerkers staan altijd open voor een praatje en de sfeer in het café voelt als een warm dekentje. Café Anneke is geopend op verschillende dagen en tijden, behalve op maandag. Voor meer informatie kun je contact opnemen via de contactgegevens: Kasteellaan 2, 6602 DE Wijchen, telefoonnummer 024 64 510 10 of via info@cafeanneke.nl.

Wil je weten wat Café Anneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Anneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Anneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Anneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Café Anneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Anneke

Bezoekers bekeken ook