Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V.

Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V. is een Fietsenwinkel gelegen aan Bijsterhuizen 2430 in Wijchen.

Meer informatie over Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V. in Wijchen

In het naoorlogse Nederland begon Laura's opa, Wim Burgers, in 1948 met het maken van ambachtelijke lederwaren in een klein schuurtje achter zijn huis in Wijchen. Met zijn oog voor detail en gebruik van de beste materialen onderscheidde hij zich al snel van anderen en groeide zijn bedrijf. De focus werd volledig gericht op tassen voor de fiets en het bedrijf bleef trouw aan ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak. Laura bracht als klein meisje veel tijd door in het atelier en zag hoe haar opa en later haar vader keer op keer iets moois creëerden. Burgers Lederwaren heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en is nu onder het label 'New Looxs' een internationaal merk dat een brede collectie tassen voor de fiets uitbrengt. Ze combineren technisch perfect design, oog voor details en modieuze stijl. Het bedrijf is nog steeds een familiebedrijf en Laura en haar man staan nu als derde generatie aan het roer, met behoud van de kernwaarden van het bedrijf. Ze reizen de wereld over voor de beste materialen en werken alleen samen met partners die de tassen kunnen maken alsof ze zelf gemaakt zijn.

Wil je weten wat Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Burgers Lederwarenfabriek Wijchen B.V.

Bezoekers bekeken ook