burgerme Wijchen

burgerme Wijchen is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Touwslagersbaan 7A in Wijchen.

Meer informatie over burgerme Wijchen in Wijchen

Burgerme biedt een breed scala aan hamburgers en andere gerechten, zoals fingerfood, salades, desserts, milkshakes en dranken. Ze hebben verschillende burgers, waaronder de Mountain Cheese, Hamburger, Tasty Beef en New Yorker. Daarnaast hebben ze ook combi-deals, zoals de Combi-Deal A, B en C, evenals een Combi-Deal for Two. Voor kinderen is er het Minime Menu met een portie Fingerfood naar keuze. Ook hebben ze diverse fingerfood opties, zoals Mixed Fingerfood, Onion Rings, Chicken Fingers en Cheese Donuts. Daarnaast bieden ze ook salades, zoals de Basic Salade, Caesar Salade en Vegan Salade. Voor het dessert zijn er verschillende opties, waaronder Ben&Jerry's ijs en Miss Chocoholic Muffin. Ze hebben ook een selectie van milkshakes en dranken, waaronder Pepsi, Sourcy, Lipton Ice Tea en Red Bull. Je kunt de burgerme app downloaden om op de hoogte te blijven van hun aanbiedingen.

Wil je weten wat burgerme Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van burgerme Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij burgerme Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je burgerme Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar burgerme Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. burgerme Wijchen

Bezoekers bekeken ook