BSO Struin afdeling Wijchen

BSO Struin afdeling Wijchen is een Kinderopvang gelegen aan Oud Woeziksestraat 3 in Wijchen.

Meer informatie over BSO Struin afdeling Wijchen in Wijchen

Struin is een centrum voor natuurpedagogiek dat onvergetelijke natuurbelevenissen en natuureducatie biedt aan kinderen van 2 tot 12 jaar in de omgeving van Nijmegen. Ze zijn begonnen als een natuur-BSO, maar hebben inmiddels ook een natuur kinderdagverblijf en bieden schoolprojecten aan. Het doel van Struin is om kinderen extra ontwikkelingskansen te bieden door te spelen in de natuur en verbondenheid met de natuur te creëren. Ze zijn een inspirator op landelijk niveau en adviseren andere kinderopvangcentra. Struin heeft verschillende afdelingen in de regio, maar is altijd op zoek naar enthousiaste ouders en scholen om nieuwe afdelingen te starten. In het jaarverslag van 2022 kun je lezen wat ze hebben gedaan en wat hun plannen zijn voor 2023. Spelen in de wilde natuur maakt kinderen gelukkig en gezond.

Wil je weten wat BSO Struin afdeling Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO Struin afdeling Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Struin afdeling Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Struin afdeling Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar BSO Struin afdeling Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO Struin afdeling Wijchen

Bezoekers bekeken ook