BSO Scharrelnest Kinderopvang

BSO Scharrelnest Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Oosterweg 263 in Wijchen.

Meer informatie over BSO Scharrelnest Kinderopvang in Wijchen

BSO Scharrelnest is een kleinschalige opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op een boerderij camping in Wijchen. In 2018 heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden en sindsdien kunnen kinderen op een veilige manier de dieren verzorgen en ontdekken wat er groeit en bloeit in de moestuin. De boomgaard geeft in het najaar verschillende soorten fruit. BSO Scharrelnest heeft ook een gezellige binnenruimte met een ruime woonkeuken en verschillende hoeken waar kinderen allerlei activiteiten kunnen doen. Het is een warme en veilige plek waar kinderen veel kunnen beleven en leren over dieren en de natuur.

Wil je weten wat BSO Scharrelnest Kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO Scharrelnest Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Scharrelnest Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Scharrelnest Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar BSO Scharrelnest Kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO Scharrelnest Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook