Brownies & downieS

Brownies & downieS is een Brunchrestaurant gelegen aan Markt 3 in Wijchen.

Meer informatie over Brownies & downieS in Wijchen

Brownies & downieS Wijchen is een restaurant dat staat voor puur genieten. Ze bereiden iedere dag verse gerechten, van ontbijt tot diner en hebben voor ieder wat wils. Daarnaast serveren ze borrelplanken, High tea en High wine. Ze verzorgen ook bedrijfsfeestjes en catering. Het restaurant is gelegen in het centrum van Wijchen en biedt uitzicht op de gezellige Markt. Het personeel is bijzonder en enthousiast en er is een speelhoek voor kinderen. Kom gezellig langs en reserveer snel een plekje.

Wil je weten wat Brownies & downieS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brownies & downieS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brownies & downieS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brownies & downieS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Brownies & downieS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brownies & downieS

Bezoekers bekeken ook