Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen

Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen is een Leverancier van ramen gelegen aan Kasteellaan 75 in Wijchen.

Meer informatie over Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen in Wijchen

Brinkhoff is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof kozijnen, tuinkamers en andere woningverbeteringen. Wat hen anders maakt, is hun persoonlijke aanpak en betrokken advies op maat. Ze bieden onderhoudsvrije kozijnen, inbraakwerende deuren, betaalbare terrasoverkappingen en stijlvolle tuinkamers. Brinkhoff gelooft dat geen project onmogelijk is en ze streven naar de beste oplossing voor elke klant. Ze bieden ook een gefaseerde oplossing voor mensen die een complete tuinkamer te duur vinden, waarbij eerst een overkapping kan worden geplaatst en later pas de wanden. Brinkhoff heeft een sfeervolle showroom waar de nieuwste collectie te zien is en waar vrijblijvend advies en een offerte op maat kunnen worden verkregen. Het bedrijf vereist geen aanbetaling en biedt minimaal 10 jaar garantie op hun producten. Ze werken met eigen vakkundige monteurs en alle producten worden op maat gemaakt. De showroom van Brinkhoff is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur.

Wil je weten wat Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brinkhoff Kozijnen en Terrasoverkappingen

Bezoekers bekeken ook