Bouwbedrijf Sleenhoff BV

Bouwbedrijf Sleenhoff BV is een Aannemer gelegen aan Vijverlaan 4 in Wijchen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Sleenhoff BV in Wijchen

Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. is gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Bij woningbouw bieden ze een breed scala aan standaardwoningen waar particulieren hun persoonlijke wensen aan kunnen toevoegen. Daarnaast kunnen ze ook woningen bouwen op basis van bestaande tekeningen of een compleet eigen ontwerp. Als gewenst kunnen ze ook in contact brengen met architecten. Bij utiliteitsbouw staan de wensen van de opdrachtgevers en de uiteindelijke gebruikers centraal, waarbij een ontwerp wordt gemaakt voor een optimaal eindresultaat. Naast nieuwbouw zijn ze ook ervaren in verbouwingen, uitbreidingen en renovaties. Ze bieden advies over uitvoering en materiaalkeuze en hebben ook een afdeling voor regulier onderhoud. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Bouwbedrijf Sleenhoff B.V.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Sleenhoff BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Sleenhoff BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Sleenhoff BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Sleenhoff BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Bouwbedrijf Sleenhoff BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bouwbedrijf Sleenhoff BV

Bezoekers bekeken ook