Bodyimprove

Bodyimprove is een Personal trainer gelegen aan Stationslaan 26b in Wijchen.

Meer informatie over Bodyimprove in Wijchen

Maikel, een professionele trainer genaamd Bodyimprove, biedt een unieke holistische benadering om mensen te helpen met hun gezondheid. Hij gelooft in het aanpakken van problemen bij de bron en samenwerken naar een effectieve en blijvende oplossing. Hij maakt gebruik van de kracht van de natuur en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het proces bestaat uit vier stappen: kennismaking, plan van aanpak, resultaten behalen en behouden van resultaten. Na een lifestyle-analyse wordt er een effectief actieplan opgesteld, inclusief personal training, lifestyle coaching, groepslessen en een voedingsplan. Door deze combinatie zal het doel snel behaald worden en Bodyimprove zorgt ervoor dat het behaalde resultaat behouden blijft. Alle trainingen en pakketten zijn geschikt voor elke leeftijd en conditie. Het contact kan worden opgenomen via e-mail of telefoonnummer.

Wil je weten wat Bodyimprove verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodyimprove of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodyimprove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodyimprove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Bodyimprove reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodyimprove

Bezoekers bekeken ook