Body Mind Fit centre Wijchen

Body Mind Fit centre Wijchen is een Gezondheidsclub gelegen aan Stationslaan 26 in Wijchen.

Meer informatie over Body Mind Fit centre Wijchen in Wijchen

Met de BMF Methode kun je de regie over jouw gezondheid weer in eigen handen nemen. Deze methode combineert westerse wetenschap met oosterse bewegingskunst en wijsheid, en biedt begeleiding op basis van qigong en tai chi. De focus ligt op het elimineren van stress en onrust, zodat er ruimte ontstaat voor groei en verandering. Iedereen bewandelt zijn eigen pad en heeft zijn eigen startpunt, maar met de BMF Methode kun je werken aan een mooier en gezonder leven. Door te luisteren naar je hart en te werken aan je mentale en fysieke balans, kun je je weer goed voelen. Je kunt een gratis proefles boeken om zelf te ervaren hoe de BMF Methode werkt.

Wil je weten wat Body Mind Fit centre Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Mind Fit centre Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Mind Fit centre Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Mind Fit centre Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Body Mind Fit centre Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Mind Fit centre Wijchen

Bezoekers bekeken ook