Blokker Wijchen

Blokker Wijchen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Spoorstraat 37 in Wijchen.

Meer informatie over Blokker Wijchen in Wijchen

Bij Blokker Spoorstraat Wijchen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen en serviessets. Daarnaast hebben ze ook keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Voor schoonmaakartikelen en huishoudelijke apparaten kun je ook bij hen terecht, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ze hebben ook een assortiment aan producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel in Wijchen gaan of één van hun andere winkels bezoeken en advies vragen aan hun medewerkers. Je kunt er ook voor kiezen om online te bestellen en de producten thuis te laten bezorgen of op te halen in één van hun winkels. Je kunt op de hoogte blijven van hun aanbiedingen en acties via hun social media kanalen en hun klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Blokker Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Wijchen

Bezoekers bekeken ook