Binxx Hairstyling

Binxx Hairstyling is een Kapper gelegen aan Heumenseweg 2A in Wijchen.

Meer informatie over Binxx Hairstyling in Wijchen

Binxx Hairstyling is een kapsalon voor dames, heren en kinderen, opgericht door eigenaresse Lidy Janssen. Op 9-jarige leeftijd wist Lidy al dat ze hairstylist wilde worden en na jarenlange ervaring in verschillende salons en trainingen opende ze haar eigen salon in Alverna. Binxx is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een team van professionals die de laatste trends volgen. Het team bestaat uit Lidy, een all-round styliste en master stylist, Carlijn, een topstyliste gespecialiseerd in knippen en kleurtechnieken, en stagiaire Romy. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, waarbij zowel afspraken als walk-ins mogelijk zijn. Voor snelle hulp wordt aangeraden om te bellen naar het telefoonnummer 024 64 55 3 11. De salon is gevestigd op Heumenseweg 2A in Wijchen.

Wil je weten wat Binxx Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Binxx Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Binxx Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Binxx Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Binxx Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Binxx Hairstyling

Bezoekers bekeken ook