BijCristie

BijCristie is een Kapper gelegen aan Zomertaling 131-4 in Wijchen.

Meer informatie over BijCristie in Wijchen

Bij Cristie is een kapsalon in Wijchen, eigendom van Crista de Haas. Crista heeft al 20 jaar ervaring in het kappersvak en werkt al 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Ze vindt het geweldig om mensen zich goed te laten voelen door ervoor te zorgen dat hun haar, wimpers en wenkbrauwen er op hun best uitzien. Naast haar kappersdiploma heeft ze ook diploma's gehaald voor lash lifting en henna brows. Klanten zijn erg tevreden over Crista en vinden haar flexibel en vriendelijk. De salon is gevestigd op Zomertaling 131-46601 DW Wijchen en is telefonisch bereikbaar op 06 42 23 31 78.

Wil je weten wat BijCristie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BijCristie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BijCristie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BijCristie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar BijCristie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BijCristie

Bezoekers bekeken ook