Bij Daan kindermode

Bij Daan kindermode is een Kinderkleding gelegen aan Marktpromenade 22 in Wijchen.

Meer informatie over Bij Daan kindermode in Wijchen

Bij Daan Kindermode is een kinderkledingwinkel met een uitgebreide collectie voor baby's, peuters, jongens en meiden. De eigenaresse, Danielle (Daan), heeft altijd al met kinderen willen werken en haar passie voor kleding gecombineerd in haar eigen winkel. Samen met haar collega's en vriendinnen Esther en Mariët runt ze de winkel en zorgt ze ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ze hebben een diverse collectie en helpen graag persoonlijk in de winkel. Ook zijn ze actief op social media en hebben ze verschillende openingstijden, inclusief koopzondagen. Bij Daan Kindermode is de plek voor leuke en hippe kinderkleding!

Wil je weten wat Bij Daan kindermode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Daan kindermode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Daan kindermode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Daan kindermode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Bij Daan kindermode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Daan kindermode

Bezoekers bekeken ook