Beurskens

Beurskens is een Huisarts gelegen aan Europaplein 126 in Wijchen.

Meer informatie over Beurskens in Wijchen

Huisartsenpraktijk Beurskens in Wijchen is dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 64 14 000. Voor spoed kunt u toets 1 indrukken of buiten praktijkuren contact opnemen met de huisartsenpost in Nijmegen op 0900-8880. Bij levensbedreigende situaties belt u 112. Het is niet de bedoeling om medische vragen te stellen via het algemene mailadres, hiervoor kunt u bellen met de assistente. De praktijk is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Let op: op sommige parkeerplaatsen heeft u een parkeerschijf nodig en mag u maximaal 2 uur blijven staan. Voor spoedeisende klachten overdag kunt u de assistente bereiken via de spoedlijn. Buiten kantoortijden kunt u terecht bij de Coöperatieve Huisartsendienst Nijmegen en omstreken (CHN) voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bij het maken van een afspraak wordt gevraagd naar de reden van uw contact om een inschatting te kunnen maken van de aard en ernst van uw klachten. De praktijk is tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen, alleen huisgenoten van reeds ingeschreven patiënten kunnen zich inschrijven.

Wil je weten wat Beurskens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beurskens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beurskens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beurskens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Beurskens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beurskens

Bezoekers bekeken ook