Beteropdefiets Bikefitting

Beteropdefiets Bikefitting is een Fietsengroothandel gelegen aan Copernicusstraat 10 in Wijchen.

Meer informatie over Beteropdefiets Bikefitting in Wijchen

Veel fietsers krijgen blessures doordat ze verkeerd op de fiets zitten. Bij 'Beter op de fiets Bikefitting' kunnen zowel wedstrijdfietsers als recreanten terecht voor een meting van hun fietspositie. Het doel van deze meting is om de fietshouding te optimaliseren, zodat men op een verantwoorde manier comfortabel en stabiel kan fietsen. Guus Vonk, een bikefitter en (sport-)fysiotherapeut, helpt hierbij. Met de juiste meting kunnen blessures voorkomen worden of bestaande blessures verminderd worden.

Wil je weten wat Beteropdefiets Bikefitting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beteropdefiets Bikefitting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beteropdefiets Bikefitting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beteropdefiets Bikefitting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Beteropdefiets Bikefitting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beteropdefiets Bikefitting

Bezoekers bekeken ook