Ben en Solange van Perlo Autorijschool

Ben en Solange van Perlo Autorijschool is een Rijschool gelegen aan Zwanensingel 273 in Wijchen.

Meer informatie over Ben en Solange van Perlo Autorijschool in Wijchen

Bij deze professionele rijschool in Wijchen leer je veilig, goed én plezierig autorijden. Startende leerlingen kunnen profiteren van een aanbieding van de eerste 10 lessen voor €540,-. Je kunt kiezen uit verschillende rijlespakketten of een pakket op maat samenstellen. Er zijn positieve ervaringen te lezen in het gastenboek. Voordat je een theorie- of praktijkexamen kunt afleggen, moet je goed voorbereid zijn. Iedereen is welkom, of je nu 16,5 of 80 jaar bent. Bij deze rijschool leer je niet alleen autorijden, maar krijg je er ook plezier in. De instructeur is enthousiast, er wordt gebruik gemaakt van een top-lesauto en je krijgt alle hulp die je nodig hebt om snel je rijbewijs te halen. De rijlessen zijn gezellig en ontspannen en vinden plaats in je eigen omgeving. De rijschool heeft een hoog slagingspercentage en heeft veel ervaring in rijopleidingen. Er zijn positieve reacties te vinden in het gastenboek. Je kunt lesmateriaal bestellen voor je theorielessen en rijexamen. Daarnaast kun je maatwerk pakketten samenstellen en je rijexamen reserveren. Eindelijk zelf de weg op met je rijbewijs, dat lukt wekelijks vele leerlingen van Autorijschool Ben & Solange van Perlo. Je kunt contact opnemen om aan de slag te gaan.

Wil je weten wat Ben en Solange van Perlo Autorijschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ben en Solange van Perlo Autorijschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ben en Solange van Perlo Autorijschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ben en Solange van Perlo Autorijschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Ben en Solange van Perlo Autorijschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ben en Solange van Perlo Autorijschool

Bezoekers bekeken ook