BellyAttack B.V.

BellyAttack B.V. is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Bijsterhuizen 2160 in Wijchen.

Meer informatie over BellyAttack B.V. in Wijchen

In de BellyAttack® Shop zijn geen producten in de winkelwagen. Het totaalconcept van de BellyAttack® helpt mensen om gemiddeld 2 kledingmaten te verliezen in slechts 4 weken. Dit concept maakt gebruik van de gepatenteerde W.F.I.R. (Wireless Far InfraRed) technologie, waardoor het vetverbrandingsproces tijdens het sporten geoptimaliseerd wordt. Er zijn ook succesverhalen van mensen die met de BellyAttack® snel zijn afgevallen door de Infrarood Dieptewarmte. Daarnaast is er nieuws dat Jandino Asporaat de BellyAttack® gebruikt tijdens zijn bokstraining met Rico Verhoeven bij Super Pro sportcenter. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer +31 (0)485 – 820 222 of via het e-mailadres info@bellyattack.com. Het adres van de BellyAttack® Shop is Bijsterhuizen 2160, 6604 LG Wijchen.

Wil je weten wat BellyAttack B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BellyAttack B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BellyAttack B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BellyAttack B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar BellyAttack B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BellyAttack B.V.

Bezoekers bekeken ook