Bed en Breakfast Landelijk Leur

Bed en Breakfast Landelijk Leur is een Bed & Breakfast gelegen aan Ruffelsdijk 4 in Leur.

Meer informatie over Bed en Breakfast Landelijk Leur in Leur

Bed & Breakfast Landelijk Leur is een kleinschalige accommodatie in het dorp Leur, gelegen tussen de Maas en Waal. De B&B bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer, een toilet en douche, een aparte zitkamer met keukenblokje/koelkast en een eigen ingang. Gasten kunnen ook genieten van voetreflextherapie, een Andullatie Matras sessie of een infrarood sauna bezoek. Leur is een klein dorp met een restaurant, een kerk, vier boerderijen en een aantal woonhuizen. De omgeving heeft een betoverende sfeer. De gastgevers van de B&B zijn Antoinette en Sake Marks. Naast de B&B werken zij in het onderwijs en de gezondheidszorg. Antoinette heeft ook een voetreflextherapie en pedicure praktijk aan huis. Voor reserveringen en vragen kunnen gasten contact opnemen via telefoon of e-mail. Het adres van de B&B is Ruffelsdijk 4, Leur.

Wil je weten wat Bed en Breakfast Landelijk Leur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Breakfast Landelijk Leur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Landelijk Leur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Breakfast Landelijk Leur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Bed en Breakfast Landelijk Leur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed en Breakfast Landelijk Leur

Bezoekers bekeken ook