Beautysalon for you

Beautysalon for you is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpsstraat 74 in Hernen.

Meer informatie over Beautysalon for you in Hernen

Welkom bij Beautysalon for you! Mijn naam is Michelle van Lieshout en sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk aan huis. In mijn salon werk ik aan huidverbetering met als doel om de huid weer te laten stralen, gezond te maken en gezond te houden. Ik werk met de producten van LOOkX Skincare en IK Skin Perfection, twee prachtige merken die het beste uit jouw huid halen. Ik volg regelmatig bijscholingen om me verder te specialiseren in het vak. Naast huidverzorging kun je bij mij ook terecht voor LOOkX Make-up, Loveli, Yodeyma, amberblokjes en Wasparfum. Kom snel langs voor een moment voor jou, waarop alles helemaal om jou draait. Volg Beautysalon For You op social media voor nieuwtjes en aanbiedingen.

Wil je weten wat Beautysalon for you verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon for you of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon for you? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon for you het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Beautysalon for you reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon for you

Bezoekers bekeken ook