Beautybysan

Beautybysan is een Nagelstudio gelegen aan Saltshof 3527 in Wijchen.

Meer informatie over Beautybysan in Wijchen

Beauty by San is een salon die verschillende schoonheidsbehandelingen aanbiedt, zoals manicure en wimperextensions. Voor de manicurebehandelingen zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals acryl met gellak, babyboom of french manicure. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om acrylnagels bij te werken of te verwijderen, evenals gellak op eigen nagels. Voor wimperextensions zijn er verschillende technieken beschikbaar, waaronder one by one, hybrid en volume. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opvullen van de wimperextensions, afhankelijk van de periode na de vorige behandeling. Ook is er de optie om de wimpers te verwijderen. Kortom, Beauty by San biedt een verscheidenheid aan schoonheidsbehandelingen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen.

Wil je weten wat Beautybysan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautybysan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautybysan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautybysan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Beautybysan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautybysan

Bezoekers bekeken ook