Beauty & Relax Lounge

Beauty & Relax Lounge is een Schoonheidssalon gelegen aan Zomertaling 131-7 in Wijchen.

Meer informatie over Beauty & Relax Lounge in Wijchen

Marion van der Wielen is de trotse eigenaresse van Beauty & Relax Lounge in Wijchen. Haar passie is om mensen te helpen het mooiste uit hun huid te halen. Met haar unieke concept voor huidverbetering en huidverjonging heeft ze al vele klanten geholpen om hun huid zicht- en merkbaar te verbeteren. Een van haar diensten is de Stralende Huid Scan, waarbij de huid van het gezicht op 6 verschillende manieren wordt geanalyseerd. Klanten zijn erg tevreden over Marion's professionaliteit en persoonlijke aanpak. Ze biedt ook E-books aan, waarin tips en adviezen staan om de huid te verbeteren. Marion is gespecialiseerd in acne, bindweefselmassage, huidverbetering, huidverjonging en huidproblemen.

Wil je weten wat Beauty & Relax Lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Relax Lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Relax Lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Relax Lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Beauty & Relax Lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Relax Lounge

Bezoekers bekeken ook