Beauty & Brows BY Dí

Beauty & Brows BY Dí is een Schoonheidssalon gelegen aan Acaciastraat 36A in Wijchen.

Meer informatie over Beauty & Brows BY Dí in Wijchen

Mijn naam is Diana Hartung en ik ben eigenaar van Beauty & Brows BY Dí, een beautysalon gevestigd in Wijchen. Na een carrière in de administratie heb ik besloten om mijn passie voor uiterlijke verzorging te volgen en mij te specialiseren in Permanent Make-Up. In 2021 heb ik de stap genomen om mijn eigen beautysalon te openen en naast Permanent Make-Up bied ik ook behandelingen aan zoals wimperextensions, lashlifts, browlaminations en hybrid/hennabrows. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is dat ik mijn klanten door subtiele aanpassingen zelfverzekerd en stralend de deur uit kan laten gaan. Wil je meer weten over mijn behandelingen? Neem dan een kijkje op mijn website en stuur me gerust een berichtje als je nog vragen hebt. Liefst, Diana.

Wil je weten wat Beauty & Brows BY Dí verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Brows BY Dí of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Brows BY Dí? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Brows BY Dí het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Beauty & Brows BY Dí reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Brows BY Dí

Bezoekers bekeken ook