Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7

Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7 is een Sportschool gelegen aan Kelvinstraat 1 in Wijchen.

Meer informatie over Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7 in Wijchen

Basic-Fit is een sportschool die verschillende lidmaatschappen aanbiedt om fit te worden op jouw eigen manier. Met het basislidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je trainen in de club of thuis met virtuele groepslessen en heb je toegang tot de Basic-Fit app met meer dan 1000 workouts. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen en krijg je 50% korting op Yanga Sports Water en een €20 NXT Level voucher. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike voor thuisgebruik en exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast biedt Basic-Fit ook homeclub services zoals virtuele workouts, live groepslessen, fysiotherapie en personal training. Je kunt je lidmaatschap aanpassen met extra's en er zijn personal trainers en fysiotherapeuten beschikbaar.

Wil je weten wat Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Wijchen Kelvinstraat 24/7

Bezoekers bekeken ook